”Brf Sundet ligger i ett helt nytt område i centrala Vellinge med närhet till både storstad och strandliv.”

Flera av lägenheterna har balkong med utsikt mot sundet, och ett perfekt läge för att kunna njuta av solnedgången.

Starta din sommardag med en joggingtur längs med de gula rapsfälten, stanna till för ett dopp i Höllviken och fortsätt tillbaka hem till din bostad för en kopp kaffe på balkongen. Under din lediga dag kan du välja på fler aktiviteter som tennis, golf, ridning eller simning och spendera härliga stunder i den lummiga innergården med gemensam kryddträdgård.

26 bostadsrättslägenheter på 2–6 rok mellan 56 m2 till 164 m2.

Husen har en exklusiv design med materialval som hämtat inspiration från Danmark och en intim gårdsmiljö med gemensam kryddträdgård och flera naturliga samlingsplatser.

Husen är utformade med lägenheter från 2 rok till 6 rok och passar både äldre och yngre köpare. Marklägenheterna får en egen mini-trädgård med uteplats, och alla övriga lägenheter är utrustade med balkong eller terrass.

Vissa av lägenheterna har entresolplan vilket ger spännande rumsmöjligheter och stor flexibilitet till köparen att forma sitt boende.

Med kök från Vedum eller liknande och maskinpark från Siemens, helkaklade badrum och vackra ekparkettgolv kommer detta att uppfylla alla de förväntningar Ni har på ett vackert och modernt boende.

I Vellinge finns alla vardagens bekvämligheter på gångavstånd och milslånga, vita stränder på cykelavstånd. Bra bussförbindelser till Malmö, Trelleborg och Köpenhamn öppnar upp möjligheten att få småstadens charm och trygghet utan att välja bort storstadens puls och dynamik.

Känslan sitter i detaljerna

Lägenheterna i Sundet har en genomgående hög standard med goda materialval i samtliga rum.
Kakel och klinker i badrum, fina trägolv och välutrustade kök är några exempel på detta. I standardutförande får du en inredning med lång livslängd, både när det gäller design och slitstyrka. Tillvalssortimenet – med luckor, handtag, tapeter, bänkskivor, golv och färgval – ger dig stora möjligheter att utforma ditt nya hem i din unika smak. Läs mer i Sundets bofakta för specifik info om material och inredning.

Hur är solläget?

Med vår solstudie kan du se hur solen lyser på just din lägenhet från morgon till kväll!